Black Friday

Imorgon är det Black Friday. Det här året har vi handlat en hel del både under ”Single’s day” och under Black Week (som numera börjar drygt en vecka innan Black Friday, och på vissa håll har det varit Black Month…).

Vi har sedan tidigare bestämt oss för att byta de flesta vitvaror i köket eftersom de är på upphällningen efter många års trogen tjänst för tidigare ägare. Diskmaskinen har vi redan fått fixa med vid två tillfällen för att den skulle fortsätta fungera ett tag till. När Single’s day bjöd på möjligheten att köpa de vitvaror vi sedan tidigare tittat på så tog vi den. 20% rabatt mot ordinarie pris (som jag har bra koll på efter att ha tittat på grejerna sedan vi flyttade in, och dessutom ville vi ha samma kyl och frys som i gamla huset, och den prisbilden har inte ändrats sedan vi köpte dem dit).

Sedan kom Black Week och då visade det sig att kyl, frys och ugn som vi beställt alla var på ännu bättre erbjudande. Så då blev det en tur tillbaka till butiken och ytterligare 3 700 kr billigare.

Man ska inte köpa bara för att man ska köpa under Black Week/rea generellt, men jag tycker att vet man vad man behöver så är det väl ett utmärkt tillfälle att passa på när det går att få billigare. Med obset givetvis att hålla koll så att butikerna inte fular sig och höjer priserna precis innan rean, då är det ju inte så lönt.

Har ni köpt något under Black Friday (/Week/Month/whatever)?

Dela: