Nytt år, nya utmaningar

För ganska längesedan (åtminstone ett år sedan) fick jag en idé om att sätta upp en utmaning som skulle gå över ett helt år. Eller ja, inte en utmaning, utan många – närmare bestämt en i veckan. Som en årslång introduktion till att göra av med lite mindre pengar och spara lite mer, och vad man ska göra med mellanskillnaden.

Nu tänker jag starta denna årsutmaning. Vill ni hänga på för varje vecka så gör det, hittar ni det långt senare går det lika bra det. Veckoutmaningarna kommer inte vara bundna till säsong, så det spelar ingen roll när på året du hittar det här.

Årsutmaningen

Jag har gjort en ensidig PDF om man vill ha en översikt över alla utmaningar som kommer, och den får man skickad till sig om man skriver upp sig på mitt nyhetsbrev (då får man mail varje gång jag lägger upp något nytt på bloggen, inget spammande!). En längre beskrivning kommer komma en gång i veckan, för veckans utmaning. Är man redan prenumerant på nyhetsbrevet kommer jag skicka ut Årsutmaningen i helgen.

Så, häng på om ni vill – de första veckorna blir enkla för dem av er av mina läsare som redan är på FIRE-spåret, men sedan kommer det tips, idéer och utmaningar som även de mer inbitna kan ge sig på.

Gott nytt år – och välkomna till 2021 på Cosmonomics!

Dela: