Två år!

Idag fyller bloggen två år.

273 inlägg har det hunnit bli på dessa två år – i perioder betydligt fler, i andra perioder färre. Nu har jag landat i två inlägg i veckan vilket är en bra nivå för min del när jag ska hinna med det här bland alla andra intressen jag har.

I september 2018 hade vi varit på vår privatekonomiska resa i knappt 1,5 år och även om en hel del hade fallit på plats hade vi mycket kvar att upptäcka. För min del har det framför allt handlat om att hitta rätt i balansen mellan att vara sparsam och att vara snål, om att lägga pengar på det som ger livskvalitet och skippa det som inte gör det.

Vi har kommit en tredjedel på vägen – ungefär – mot vår FIRE-siffra, men vi är inte så brydda med det exakta talet. Det vi alltid velat ha ut av vår stabila privatekonomi är valfrihet, att kunna leva livet på våra villkor, oavsett vad det betyder.

Jag har gått från att vara AT-läkare till att vara legitimerad och snart officiellt bli ST-läkare. Vi har gått från att ha en nyfödd och en treåring till att ha en tvååring och en femåring. Maken har disputerat och blivit specialistläkare. Det har hänt en del på två år.

Nu har jag mellan 5 000 och 7 000 besökare i månaden, ganska stabilt, vilket jag är tacksam över. Jag har fått vara med i webb-TV och jag har fått vänner genom bloggen som jag uppskattar mycket.

Jag hoppas att jag fortsätter skriva inlägg som ni tycker är intresserade av och ni får gärna höra av er om ni har något ni vill att jag skriver om.

Mot ett nytt, härligt blogg-år (som förhoppningsvis är mindre präglat av Corona…).

Dela: