Få betalt för att gå

En ny app jag börjat använda heter Steppler. Via Google Health plockar den hur många steg man tar varje dag, och för varje 1000 steg får man 1 poäng. Max 10 poäng per dag (trist eftersom jag ibland går både 18 och 20 000 steg, men så är det). Poängen kan man sedan byta in till presentkort eller grejer. Just nu finns det t ex presentkort på Mathem.se där man får ett presentkort på 200 kr för 600 poäng, och det finns även presentkort till andra onlinebutiker.

Eftersom jag ändå går och telefonen ändå registrerar mina steg tyckte jag att det här kändes som en helt okej app att lägga till. När du väl laddat hem appen och skapat kontot behöver du egentligen aldrig gå in i den, den räknar stegen alldeles oavsett. Man kan också få extrapoäng för att titta på en reklamvideo varje dag, eller värva nya användare.

Så nu tänker jag värva er allihopa om ni känner för det. Klicka på den här länken för att komma till Steppler och börja tjäna poäng på att du ändå går varje dag. Jag tror att man måste klicka på den när man surfar på en mobil för att det ska funka.

Dela: