Nu ska vi få hit ”Playing with FIRE”!

När Fru Efficient Badass ber en göra något så gör man givetvis det, framför allt när det är något så bra som att försöka övertyga Netflix om att de ska ta in nya FIRE-dokumentären ”Playing with FIRE” till sitt svenska utbud. Filmen är en dokumentär om en familj som tar beslutet att gå från konsumenthysteriker till att arbeta mot FIRE (financial independence, early retirement). Själv har jag inte Netflix (gasp!) men jag tänkte att det kanske är en och annan läsare som har det och då kan man ju ta tillfället i akt och gå in och begära att de tar in filmen. Netflix Sverige tycker tydligen inte att det är en film som skulle passa den svenska marknaden, och de behöver således en liten push…

Här är hemsidan för filmen där du också kan se en trailer.

Så om du vill se filmen (det vill jag, jag kommer önska den till Viaplay och SVT som vi har tillgång till, gör det du med om du vill!), gå in och begär den. Nedan är skärmdumpar av Fru EB om hur man gör på Netflix (i korthet: Gå till Netflix ”Hjälpcenter”, ”Föreslå TV-serier eller filmer”. Ange ”Playing with FIRE documentary (Scott Rieckens)” + skicka):

Du kan bara gå önska en film en gång per Netflix-inloggning, därför är det bra om just du gör det!

För SVT kan du gå in här och önska (till mailadressen dokumentarfilm@svt.se).

Viaplay kan du skriva till på Twitter eller Facebook.

Sprid gärna vidare så vi får se denna film!

Dela: