Fotoprodukter med SmartPhoto

Inlägget är reklam för SmartPhoto och innehåller annonslänkar.

En av mina hobbies är att göra något med alla de foton jag tar. Jag tar enormt mycket bilder av mina ungar och allt vi gör i familjen och jag ogillar starkt att de bara blir liggande på en hårddisk där ingen någonsin ser dem. Så jag har, sedan många år innan jag fick barn eller ens träffade min man, gjort årsböcker. 2009 är den första årsboken i samlingen och sedan finns det en för varje år. Sedan 2016, första hela året med barn, har det blivit halvårsböcker istället eftersom det blivit så fantastiskt mycket bilder. Jag gör också mindre ”specialalbum” för specifika händelser, såsom semestrar eller namngivningar.

Det allra största arbetet la jag nog ner på mina barndomsböcker, där jag täcker in allt från när mina föräldrar föddes till år 2000, alltså över 40 år. Det tog sitt lilla tag av att scanna och hålla på, men jag kunde ge en fantastisk gåva till mina föräldrar som innebär att alla våra gamla barnbilder faktiskt blir sedda, inte bara undangömda i en garderob.

Dessutom tycker jag att det är kul att göra fotokalendrar (det är julklappar varje år, till mormor och morfar och farmor och farfar) som vi har hängande hela året, och till jul är det så klart julkort. Dessutom blir det ju då och då inbjudningskort till olika tillställningar, och tackkort efter tillställningen (läs: disputationen nu senast).

På sistone har jag använt SmartPhoto för att fixa kalendrar, kort, med mera. De har en smidig onlineprogramvara och många trevliga layouter att välja mellan vilket gör att det går snabbt. De har också i princip alltid någon typ av rea, vilket jag tycker är trevligt. Att framkalla bilder, göra kort och fotoböcker kan annars bli hysteriskt dyrt. Kvalitén är bra, med fin färgåtergivning och bra papper. Man samlar (tydligen, insåg jag när jag fick mail om det) också automatiskt poäng genom att handla genom dem, som sedan kan bytas in till fler produkter.

Så, inte minst för att kunna tjäna pengar på mig själv när jag beställer från dem, lägger jag nu upp en annonslänk för SmartPhoto. De är faktiskt riktigt bra och jag har använt dem upprepade gånger. Och väljer du att inte gå via min länk så är det också okej, bara gör något med alla de där bilderna du har liggande på hårddisken, de förtjänar ett bättre öde än att aldrig tittas på!

Dela: